Onderzoek & ontwikkeling (R en D)

Dankzij onze eigen Research & Development afdeling, kunnen wij een veelvoud van rubberverbindingen samenstellen en produceren, voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Voor speciale hydraulische toepassingen gebruiken wij materiaal met hoge slijtvastheid, flexibiliteit en bestendigheid tegen hoge drukken en piekdrukken.

Op het gebied van industrieslangen kunnen wij u voldoen aan de meest uiteenlopende vereisten. Bijvoorbeeld op het gebied van smaak, geur en non-toxiciteit in de levensmiddelenindustrie. Andere slangtypen moeten de meest agressieve chemicaliën of schurende delen kunnen weerstaan. Voor weer andere toepassingen zijn flexibiliteit of een kleine buigradius doorslaggevend. Wij produceren uw slang volgens uw vereisten.

Wij voeren eigen testen uit, zowel in het laboratorium als in het veld, en investeren daarbij in onze kwaliteitscontrole al voor slangen in serieproductie gaan.

Ons doel is om de wereld om ons zo min mogelijk te belasten door spaarzaam energiegebruik en optimale logistiek. Alfagomma is ecologisch gecertificeerd (ISO 14000). Onze medewerkers worden op dit gebied voortdurend geschoold en bijgeschoold en we spannen ons maximaal in om emissies te minimaliseren en de hoeveelheid afval tot een minimum te beperken. We werken samen met overheidsinstanties en doen ons uiterste best om zo milieuvriendelijke producten te vervaardigen

 

 

Logo DunlopHiflex
Hunneperkade 86
7418 BT  Deventer

tel. 0570 - 660 570
fax. 0570 - 660 571
mob. 06 - 12 990 004

 

 

 

 

 

 

Afleveren goederen
Dunlop Hiflex p/a Sallcon
Schonenvaardersstraat 9/ ingang Kamperstraat,
7418 CC Deventer