Alfagomma

Alfagomma is wereldwijd een toonaangevende producent van slangen en koppelingen voor alle soorten drukken. Wij beschikken over eigen productielocaties in Italië, Frankrijk, Slovakije, China en Maleisië.

Wij zijn actief in Europa, Azië, Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk met vestigingen die het grootste deel van Noord-Europa afdekken.

Alfagomma steekt veel energie in Research & Development. We ontwikkelen en produceren voortdurend nieuwe rubbermensgsels, afgestemd op alle uiteenlopende toepassingen door onze afnemers.

Voor special hydraulische toepassingen beschikken we over materialen met grote slijtvastheid flexibiliteit en bestand tegen hoge drukken.

Wij leveren industrieslangen die geheel afgestemd zijn op de specificaties, wensen en eisen van onze afnemers. Bijvoorbeeld slangen voor de levensmiddelenindustrie, waar hoge eisen worden gesteld aan smaak, reuk en toxiciteit. Maar ook slangen waar agressieve media doorheen gaan, slangen die schurende deeltjes moeten weerstaan, of slangen met een grote flexibiliteit of buigzaamheid.

Om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te waarborgen voeren we zowel in het laboratorium als op locatie testen uit. We investeren in kwaliteit al voordat slangen in serie worden geproduceerd.Ons doel is om de wereld om ons zo min mogelijk te belasten door spaarzaam energiegebruik en optimale logistiek. Alfagomma is ecologisch gecertificeerd (ISO 14000). Onze medewerkers worden op dit gebied voortdurend geschoold en bijgeschoold en we spannen ons maximaal in om emissies te minimaliseren en de hoeveelheid afval tot een minimum te beperken. We werken samen met overheidsinstanties en doen ons uiterste best om zo milieuvriendelijke producten te vervaardigen

Logo DunlopHiflex
Hunneperkade 86
7418 BT  Deventer

tel. 0570 - 660 570
fax. 0570 - 660 571
mob. 06 - 12 990 004

 

 

 

 

 

 

Afleveren goederen
Dunlop Hiflex p/a Sallcon
Schonenvaardersstraat 9/ ingang Kamperstraat,
7418 CC Deventer