Dunlop Hiflex

Dunlop Hiflex is een toonaangevende producent en leverancier van slangen voor de industrie en hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechniek en hydraulische apparatuur.

Wij vervaardigen zelf slangen en koppelingen voor uiteenlopende doeleinden en werkdrukken. Door onze jarenlange kennis en ervaring op dit gebied hebben wij een passende oplossing voor nagenoeg iedere toepassing.

Wij leveren onderdelen aan afnemers maar ook complete systemen en wij leveren producten aan andere merkleveranciers (OEM).

Onze bedrijfsfilosofie is om dichtbij onze afnemers te opereren, om hoge kwaliteit en dienstverlening te kunnen waarborgen.

Via onze eigen service centers en service partners hebben wij een aaneengesloten servicenetwerk, met eigen werkplaatsen. Daarnaast hebben wij in Herne (Duitsland) een groot logistiek centrum ingericht met een grote assemblage afdeling.

Wij maken iedere gewenste slangleiding naar specificatie van onze afnemers. In grote of kleine series, en in elke mogelijke diameter. Het kan gaan om enkele leidingen, maar ook om complete leidingsystemen, inclusief koppelingen, adapters, afdichtingen e.d.

Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde producenten, hebben wij een groot productassortiment op het gebied van hydrauliek, industrieslangen en pneumatiek. Daarmee kunnen wij afnemers een totaalpakket leveren.

Dunlop Hiflex is onderdeel van Alfagomma SPA, een wereldwijde, toonaangevende producent van slangen en koppelingen voor alle soorten werkdrukken. Wij beschikken over eigen productielocaties in Italië, Frankrijk, Slovakije, China en Maleisië. Wij zijn actief in Europa, Azië, Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk met vestigingen die het grootste deel van Noord-Europa afdekken.

 

Logo DunlopHiflex
Hunneperkade 86
7418 BT  Deventer

tel. 0570 - 660 570
fax. 0570 - 660 571
mob. 06 - 12 990 004

 

 

 

 

 

 

Afleveren goederen
Dunlop Hiflex p/a Sallcon
Schonenvaardersstraat 9/ ingang Kamperstraat,
7418 CC Deventer